Ford Fiesta ? Nu som hybrid

45 års køregælde 
2021 bliver året hvor den populære Ford Fiesta fylder 45 år. Den populære model fra Ford har været i produktion siden 1976 og må siges at være blevet en success af de helt store.

Ford Fiestaen er blevet en favorit blandt forbrugerne og er en af de bilmodeller som alle er bekendte med. Ser man tilbage på de mange Ford Fiesta-versioner som er blevet udgivet gennem de seneste 45 år, opdager man hurtigt udviklingen i både design og teknologi, men identiteten bag den klassiske bybil står stadig intakt. 

Ford Fiesta er en klassisk bybil, men skiller sig ud fra konkurrenterne ved at tilbyde en enorm mængde komfort, sikkerhed og avanceret teknologi. Fiesta modellen er en af de biler man er nød til at prøve, før man helt forstår den unikke køreglæde bilen tilbyder.

Køreoplevelsen hænger sammen med de kvalitetsbevidste valg i produktionen, hvor man ikke har sparet på interiør og elektronik, men har truffet unikke valg som inkluderingen af B&O?s lydsystem. Samtidig gør den avancerede teknologi, bilen meget dynamisk og får køreturen til at føles ekstra let. Teknologien tager over på de tekniske ting og giver dig ro til at fokusere på trafikken og køreglæden.

Designet af Ford Fiesta modellerne er sporty og har fulgt med tiden, så for mange forbrugere hænger er valget af en Ford Fiesta, tæt sammen med præferencer omkring design og visuelt udtryk.

Sidst men ikke mindst, har man haft sikkerhed som topprioritet, ved udviklingen af Ford Fiesta modellen. Sikkerhed er ofte en af de ting, man har med i overvejelserne når man ser på de mindre typer af bybiler. Ford Fiesta er en af de modeller, som ikke går på kompromis, med de sikkerhedsmæssige valg, på trods af den lille formfaktor og dette har gjort den til et populært valg blandt mange danske familier. 

Den næste generation af Ford Fiesta

Det nyeste skud på stammen, er den nye Ford Fiesta Mild Hybrid. Dette er første skridt i en serie af hybrid- og elbiler fra Ford. Den nye Ford Fiesta Mild Hybrid, er stadig udstyret med den prisbelønnede EcoBoost-motor, men den er blevet optimeret med et mildhybridsystem, der gør bilen mere brændstofeffektiv end nogensinde før. Hybridsystemet af bilen oplades automatisk ved opbremsninger, det kræver dermed ikke opladning eller ladestandere, at få glæde af den ny el-teknologi. Samtidig sikre den avancerede hybrid teknologi, et mindre udslip og understøtter benzinmotoren med ekstra kraft ved behov.

En fremtid med elbiler

Hybrid- og elbiler, er gået fra at være et niche marked, startet af nye bilproducenter som Tesla, til at være blevet en vigtig del af bilindustriens fremtid. Derfor har de større bilproducenter som Ford, Audi og VW, også meldt sig på banen og taget den nye teknologi til sig.

Ford Fiesta Mild Hybrid er et innovativt og vigtigt skridt i retningen af en mere grøn og miljøvenlig bilindustri. Man bør forvente at denne udvikling fortsætter de kommende årtier, så vi i fremtiden vil se Ford Fiesta modeller lavet i fuld el-versioner.